• Leverans 2-5 vardagar under juni & juli
Fri frakt vid köp över 999 SEK

Resesmyckesskrin med namntryck

  • 249 krI lager
Dela

Resesmyckesskrin i konstläder med namntryck för förvaring av smycken när du är på resande fot eller att ha som snygg förvaring av smycken i hemmet. Gör sig snygg som en personlig gåva till mamma, bästa kompisen, dina brudtärnor eller en gåva till dig själv att ta med på smekmånaden. Smyckesskrinet kommer i tre olika färger och du väljer mellan två olika typsnitt samt fem olika färger på texten. Du kan välja att trycka ett namn eller en titel som t.ex Bride eller Bridesmaid. Smyckesskrinet kommer med en rosett i matchande färg.

Vill du ha annan placering på texten än nere i hörnet och/eller annan storlek på texten kan du skriva det i meddelanderutan i kassan. 

Smyckesskriner har 3 st krokar för att hänga armband och halsband, samt en förvaringsficka för att hålla de hängda smyckena på plats. Det finns även 4 fack med avdelare som går att ta loss ifall du istället önskar ett stort fack för exempelvis klockor och hårspännen. På höger sida finns vadderade fack med plats för ringar och örhängen.

Mått:
10x10cm, höjd ca 5cm