• Leverans 2-3 vardagar
Fri frakt vid köp över 999 SEK

Festhäfte Studenten 2024

  • 199 kr

I lager
Dela

En digital produkt med ett komplett festhäfte till studentskivan utan att du behöver göra grovjobbet. Spara tid med denna mall som består av över 30st A5 sidor (A4 vikt på mitten) med kreativa inslag som livar upp festen. Du väljer själv ut vilka sidor du vill göra personliga, fylla i och skriva ut. I festhäftesmallen hittar du både sidor du fyller i själv och redan ifyllda sidor som bara är att skriva ut som de är.

Ett festhäfte för studentskiva eller studentfest kan med fördel vara en del av dukningen vid middagsbordet och innehåller ofta en blandning av information, middagslekar och kuriosa om studenten.

I häftet ingår bland annat:

- Färdig fram- och baksida du kan göra personlig med text och bild
- Menysidor för mat och dryck
- Studentbingo
- Studentquiz
- Tidslinje för studenten
- Festprogrampunkter
och mycket mer!

Så här gör du:

1. När du genomför köpet får du tillgång till mallen direkt i din mailkorg. Du får även med ett instruktionsblad med tips och trix inför att fylla i och redigera i mallen.

2. Välj ut vilka sidor du vill använda i ditt fästhäfte, redigera/fyll i din egen text efter tycke. Mallen redigeras i det kostnadsfria onlineprogrammet Canva där du dessutom får tillgång till tusentals bilder, ikoner och andra redigeringsverktyg för dig som vill redigera  mallen ytterligare.

3. Spara ner ditt häfte på datorn, mobilen eller surfplattan. Sedan är det bara att skriva ut dina festhäften hemma.