• Leverans 2-5 vardagar under juni & juli
Fri frakt vid köp över 999 SEK

Flasketikett Bröllop

  • 49 kr

I lager
Dela

Våra flasketiketter med personlig text och brudparens namn är den perfekta lilla detaljen att ha med på bröllopet. Dekorera bubbelflaskorna som används till mingelskålen eller sätt på vinflaskorna som serveras vid borden. Etiketterna är även ett alternativ att ha på flaskor som används som vaser på borden. 

Texten överst på etiketten kan till exempel vara ett datum eller en hälsning t.ex. "Välkommen till bröllopet mellan". Texten längst ner på etiketten kan till exempel vara platsen för bröllopet eller datum. Lång text trycks på flera rader. Över- och undertexten trycks i versaler.

Etiketterna går att beställa med olika bakgrundsfärger och texten kan väljas i vitt eller svart. Välj mellan etiketter till vinflaskor eller bubbelflaskor.

Flasketiketterna kan köpas styckvis eller 6-pack och 30-pack till rabatterat pris. (30-pack har leveranstid på 7-10 dagar)

Etikettval:

Våra etiketter har permanent vidhäftning och finns som glansiga eller matta.

Glansiga etiketter
Ger  mer livfulla motiv och  starkare kontrast mellan färgerna då de bättre  reflekterar ljus.  Särskilt bra för foton, färgglada motiv och etiketter  som även ska användas utomhus.
Matta etiketter
Matt yta  som förhindrar reflektioner. Bäst för etiketter med ljusare färger och  med  små texter då det inte finns någon reflektion som stör läsbarheten.

Mått:

Flasketikett till vinflaska 750ml
ca B 8,9 x H 10cm

Flasketikett till bubbelflaska 750ml
ca B 10 x H 8,9cm

Vi rekommenderar att du avlägsnar flaskans ordinarie etikett innan du  klistrar fast flasketiketten för bästa resultat. Instruktioner för att  ta bort den gamla etiketten medföljer i beställningen. Planerar du att sätta flasketiketten över den gamla etiketten rekommenderar vi att du  väljer en mörkare bakgrundsfärg på etiketten för att undvika att texten på den undre etiketten syns igenom.

Det ingår inte flaskor, endast etiketter.