• Leverans 2-3 vardagar
Fri frakt vid köp över 899 SEK

Flasketikett Bröllop

  • 49 kr

I lager
Dela

Våra flasketiketter med personlig text och brudparens namn är den perfekta lilla detaljen att ha med på bröllopet. Dekorera bubbelflaskorna som används till mingelskålen eller sätt på vinflaskorna som serveras vid borden. Etiketterna är även ett alternativ att ha på flaskor som används som vaser på borden. 

Texten överst på etiketten kan till exempel vara ett datum eller en hälsning t.ex. "Välkommen till bröllopet mellan Alex och Nike". Texten längst ner på etiketten kan till exempel vara platsen för bröllopet eller datum. Lång text trycks på flera rader. 

Etiketterna går att beställa med olika bakgrundsfärger och texten kan väljas i vitt eller svart. Välj mellan etiketter till vinflaskor eller bubbelflaskor och om vill ha glansiga eller matta etiketter.

Flasketiketternakan köpas styckvis eller 6-pack och 30-pack till rabatterat pris. (30-pack har leveranstid på 7-10 dagar)

Etikettval:

Glansiga etiketter
Etiketter med en glansig yta har en permanent vidhäftning och gjorda för att hålla längre klistrade på flaskan. 

Matta etiketter
Etiketter med en matt yta har en fin strukturkänsla. Kan användas för mer tillfälliga ändamål då de är lätta att ta bort utan att lämna kvar rester.

Mått:

Flasketikett till vinflaska 750ml
ca B 8,9 x H 10cm

Flasketikett till bubbelflaska 750ml
ca B 10 x H 8,9cm

Vi rekommenderar att du avlägsnar flaskans ordinarie etikett innan du   klistrar fast flasketiketten för bästa resultat. Instruktioner för att  ta bort den gamla etiketten medföljer i beställningen. Planerar du att sätta flasketiketten över den gamla etiketten rekommenderar vi att du  väljer en mörkare bakgrundsfärg på etiketten för att undvika att texten  på den undre etiketten syns igenom.

Det ingår inte flaskor, endast etiketterna.