• Leverans 2-3 vardagar
Fri frakt vid köp över 999 SEK

Flasketikett Best Man

  • 59 kr

I lager
Dela

Flasketikett Best Man säljs styckvis eller i 4-pack.

Sätt etiketten på en flaska och ge bort vid bestmanproposal eller som en tackgåva inför bröllopet.

Du kan även göra etiketten personlig genom att välja mellan olika bakgrundsfärger och om du vill ha svart eller vit text. Designen kan beställas till vinflaskor och bubbelflaskor storlek 750ml. Vill du ha annan färg på etiketterna kan du skriva det i kommentarsrutan. Uppge gärna HEX-kod till färgen t.ex #C3B4D6  (ljuslila).

Etikettval:

Våra etiketter har permanent vidhäftning och finns som glansiga eller matta.

Glansiga etiketter
Ger mer livfulla motiv och starkare kontrast mellan färgerna då de bättre reflekterar ljus. Särskilt bra för foton, färgglada motiv och etiketter som även ska användas utomhus.
Matta etiketter
Matt yta som förhindrar reflektioner. Bäst för etiketter med ljusare färger och med små texter då det inte finns någon reflektion som stör läsbarheten.

Mått:

Flasketikett till vinflaska 750ml

B 9cm x H 12cm

Flasketikett till bubbelflaska 750ml

B 12cm x H 9cm

Vi rekommenderar att du avlägsnar flaskans ordinarie etikett innan du klistrar fast flasketiketten för bästa resultat. Instruktioner för att ta bort den gamla etiketten medföljer i beställningen. Planerar du att sätta flasketiketten över den gamla etiketten rekommenderar vi att du väljer en mörkare bakgrundsfärg på etiketten för att undvika att texten på den undre etiketten syns igenom.

Det ingår inte flaskor, endast etiketter.