• Leverans 2-5 vardagar under juli
Fri frakt vid köp över 999 SEK

Flasketiketter Find Your Seat, 6st

  • 179 kr
I lager
Dela

6 st flasketiketter för vinflaskor som du skräddarsyr med bordsnummer och namn på bröllopsgästerna. Texten skräddarsys helt för varje etikett så du kan välja att istället för ordet Bord 1 ha exempelvis Bord ETT, Table 1, Table ONE eller ha bordsnamn istället för siffror.

En tradition som blivit allt mer vanlig på bröllopet är att på ett kreativt sätt låta bröllopsgästerna hitta sin plats. Flasketiketterna kan du sätta på vinflaskor som gästerna tar med till bordet eller på tomma flaskor med blommor i som en fin dekoration. Förutom på bröllop kan du ha samma koncept på större fester och event.

Det ingår 6 st etiketter och skriver själv vilka bordsnummer och namn du vill ha på respektive etikett. Höjden på etiketterna varierar beroende på antal namn så inte namnen trycks i för liten text. Namnen trycks på max 16 rader. Vill du ha fler än 16 namn kan du istället välja att skriva endast förnamn, då delar vi upp namnen i två kolumner.

Etiketterna finns i fyra olika designs och du väljer mellan olika bakgrundsfärger och om du vill ha svart eller vit text.

Etikettval:

Våra etiketter har permanent vidhäftning och finns som glansiga eller matta.

Glansiga etiketter
Ger mer livfulla motiv och starkare kontrast mellan färgerna då de reflekterar ljus bättre. Särskilt bra för foton och etiketter som även ska användas utomhus.
Matta etiketter
Matt yta som förhindrar reflektioner. Bäst för etiketter med ljusare färger och med små texter då det inte finns någon reflektion som stör läsbarheten.

Mått:
Bredd ca 8,9 cm
Höjd min. 10cm, max. 16cm (Höjden varierar beroende på antal namn)

Så här beställer du:
1. Gör dina val för design, textfärg och bakgrundsfärg.
2. Skriv texten du vill ha för varje etikett. Börja med Bord/Table följt av numret eller namnet på bordet. Skriv sedan alla namn du vill ha på den etiketten i den ordningen du vill ha namnen. Glöm inte kommatecken mellan varje namn så att det blir tydligt vilket för- och efternamn som hör ihop.

Vill du ha samma text på alla 6 etiketter behöver du endast fylla i första Etikett-rutan.