• Leverans 2-3 vardagar
Fri frakt vid köp över 999 SEK

Flasketikett Save the Date, Eget foto

  • 40 kr

I lager
Dela

Flasketikett för Save the Date där du kan ladda upp ett eget foto och skräddarsy texten med era bröllopsdetaljer. Minsta beställning 10 st.

Ett unikt sätt och fint alternativ till Save the Date-kort som är både personlig och gör sig fin som gåva till gästerna. 

Har ni haft en förlovningsfotografering eller annan fotografering på er som par är detta ett perfekt foto att ha på etiketten. Det kan även vara bilder på bröllopsmotiv eller t.ex närbilder på era ringar. Ett annat tips kan vara ett foto på platsen eller staden där bröllopet kommer hållas.

Uppladdning av eget foto:

- Ladda upp ett foto i formaten JPEG, PNG eller PDF.
- Är ditt foto i färg kan du välja att få det tryckt i färg eller svartvitt. Är ditt foto svartvitt trycks det i svartvitt.
- För bästa resultat, se till att det är ett foto av hög kvalitet och att motivet på bilden är centrerad.
- Vi rekommenderar inte uppladdning av t ex skärmavbilder utan bilden bör vara i original för att ni ska få ett foto som varken är suddigt eller pixligt.
- Maxstorlek är 8MB, har ni bilder i högre upplösning går det bra att maila bilden separat till oss.

Viktigt att du har tillåtelse att använda bilden du laddar upp och att den inte är upphovsrättsskyddad. Vi reserverar oss att avbryta din order vid uppladdning av upphovsrättsskyddat material.

Gratisbilder kan du bland annat hitta på canva.com, unsplash.com och pixabay.com om du inte vill ha någon av era egna foton. Vi kan även vara behjälpliga med att hitta gratisbilder på motiv ni önskar. Skriv en kommentar i meddelanderutan i kassan med önskemål så tar vi fram förslag.

Efter lagd beställning:

Innan dina etiketter trycks skickas alltid en förhandsvisning till mailadressen du uppgett vid beställning. Detta för att du/ni ska ha chansen att se över om ni är nöjda med hur etiketterna ser ut eller om någonting behöver justeras. Har du inte fått mail från oss med en förhandsvisning inom 24 timmar så kolla gärna din skräppost. Så fort ni godkänt förhandsvisningen trycks era etiketter.

Specifikationer:

Etikettens mått bredd 9cm, höjd 12 cm
Trycks med glansig finish som passar bäst för tryck av foton.
Minsta beställning 10 st