• Leverans 2-3 vardagar
Fri frakt vid köp över 999 SEK

Flasketikett, Tackhälsning

  • 59 kr
I lager
Dela

Säg det med en flasketikett! Denna flasketikett med personlig tackhälsning kan även skräddarsy med namn. Med några väl valda ord kan du göra någon väldigt glad. Storleken på texten kan variera beroende på hur lång text du skriver.

Vem vill du tacka? Kanske en lärare, er bröllopskoordinator, en förälder eller någon annan som ställt upp i vått och torrt.

Etikettval:

Våra etiketter har permanent vidhäftning och finns som glansiga eller matta.

Glansiga etiketter
Ger mer livfulla motiv och starkare kontrast mellan färgerna då de bättre  reflekterar ljus. Särskilt bra för foton, färgglada motiv och etiketter som även ska användas utomhus.
Matta etiketter
Matt yta som förhindrar reflektioner. Bäst för etiketter med ljusare färger och med små texter då det inte finns någon reflektion som stör läsbarheten.

Mått:

Flasketikett till vinflaska 750ml
B 9 x H 12cm

Vi rekommenderar att du avlägsnar flaskans ordinarie etikett innan du klistrar fast flasketiketten för bästa resultat. Instruktioner för att ta bort den gamla etiketten medföljer i beställningen. Planerar du att sätta flasketiketten över den gamla etiketten rekommenderar vi att du väljer en mörkare bakgrundsfärg på etiketten för att undvika att texten på den  undre etiketten syns igenom.

Det ingår ingen flaska, endast etikett.