Fri frakt vid köp över 899 SEK

Flasketikett Möhippa

  • 99 krI lager
Dela

Flasketiketter till möhippan är den perfekta dekorationen till vin- och bubbelflaskorna. Du gör etiketterna personliga med den blivande brudens namn och valfri undertext, t.ex möhippans datum. Sätt på de stora flaskorna ni ska skåla med eller de små bubbelflaskorna och lägg i allas goodiebag.

Välj mellan fem olika designs för att matcha möhippans tema och färger. Designen kan beställas till vinflaskor (6st), bubbelflaskor (6st) eller små bubbelflaskor (10st). Etiketterna finns som glansiga eller matta.

Flasketiketterna som  görs med personligt tryck kan inte köpas styckvis utan levereras i ett  set om 6 eller 10 st beroende på ditt val av storlek

Etikettval:

Glansiga etiketter
Etiketter med en glansig yta har en permanent vidhäftning och gjorda för att hålla längre klistrade på flaskan. 

Matta etiketter
Etiketter   med en matt yta är något tjockare än glansiga etiketter och har en fin  strukturkänsla. Kan användas för mer tillfälliga ändamål då de är lätta  att ta bort utan att lämna kvar rester.

Mått:

Flasketikett till vinflaska 750ml
ca B 8,9 x H 10cm

Flasketikett till bubbelflaska 750ml
ca B 10 x H 8,9cm

Flasketikett till liten bubbelflaska 200ml
ca B 8,5 x H 5,2cm

Vi rekommenderar att du avlägsnar flaskans ordinarie etikett innan du klistrar fast flasketiketten för bästa resultat. Instruktioner för att ta bort den gamla etiketten medföljer i beställningen.

Det ingår inte flaskor, endast etiketterna.